Wednesday, April 08, 2009

Fy fan. Öppnar min blogg och tror att jag har hamnat på Jonathans trattsida. Den han hade byggde själv i html och som låg på lycos, yahoo eller något annat gammalt glömt webhotell. Eddie Meduza, mogna kvinnor som spelar djembe och gif:ar som blinkar i parti och minut. Vad händer med mig, Jonny?

Tar bort gif:arna nu, apan får vara rolig en sista gång.Börjar förlika mig själv med tanken på att jag nog aldrig kommer att bli dagstidningsmurvel. Eftersom jag inte får sommarjobb på lokaltidningar så vet jag inte riktigt hur mycket lägre jag kan sänka mina ambitioner. Å andra sidan är det lite skit samma eftersom jag inte har någon större entusiasm inför det. Jag känner inte heller att jag är sämre på att skriva eller dummare än gemene murvel. Och självförtroendet är viktigt för att inte dö.

Däremot känner jag lite vilja att ge igen. Nu jävlar ska det produceras, ska skriva hela tiden även om jag inte publicerar något.

1 comment:

Jonathan said...

Haha! Även "Nu jävlar ska det produceras, ska skriva hela tiden även om jag inte publicerar något" låter som jag. Jag tror dock att du excellerar i både disciplin och smak, dock.