Wednesday, October 22, 2008

Recensioner

STEPBROTHERS
Vägarna korsas för två fyrtioåriga slackers när deras föräldrar gifter sig. Rolig av uppenbara skäl: två vuxna män som beter sig som barn och bygger den våningssäng. Men prickar även tidsandan där ungdom dras ut i absurdum. Vi tycker att det är roligt för att dom är fyrtio, men jag är nästa trettio och skulle lätt kunna tänka mig att bo hos mina föräldrar ett år kanske.
4/5

VICKY CHRISTINA BARCELONA
Det klassiska tjejdilemmat, som behandlas i alla romcoms som går på trean, är stommen i den här filmen. Ska man välja en snäll och trygg eller en farlig och spännande man? Tryggheten är såklart en affärskille i chinos och passionen är en bohemisk konstnär. Om det inte vore för att alla av någon anledning är ekonomiskt oberoende så skulle det kunna vara en svensk film. Personporträtten är nämligen lika nyanserade som i Angel. Allting känns föråldrat med den här filmen. Men den var väl okej att se.
2/5

SON OF RAMBO
Liten kille har kristen mamma och får inte kolla på tv. Träffar försummad bråkstake och ljuv vänskap uppstår runt en filminspelning. Lite som Be kind rewind, fast bättre.
3/5

No comments: