Friday, October 24, 2008

De måste ha gjort en nyinspelning va? Annars får jag äta upp hatten. Tycker i alla fall att det låter bättre än när man hörde ep:n de släppte själva. Älskar indietrummorna.

Nu hoppas ni på att jag ska skriva något om min influensa, den har ju blivit något av en följetong och cliffhanger de senaste dagarna. Hur ska det gå?! Det känns som att influensan jobbar lite som ett datavirus, att den scannar av kroppen efter svaga länkar där den ska kunna trycka till mig. Första dagen var främst inriktad på hals, sedan gick den vidare till feber, för att jobba sig ner mot armar och ben, känna lite på dom, se vad de pallar. Imorse hade all muskelvärk försvunnit, men istället fick jag en huvudvärk, helt koncentrerad till vänster sida, främst bakom ögat. Det var så gott som exakt samma känsla som migrän, fast mildare. Det blixtrade lite och synen kändes lite störd. Jag önskar att sjukdomar jämt var så kreativa. Det värsta med att migrän var ju att man visste precis vad som väntade efter första känningen, nu är det att ligga i mörkt rum och spy i ett dygn. När smärtan cirkulerar så blir det ju lättare, som när man byter plats kring ett löpande band.

Det är synd att jag inte är löntagare dagar som dessa. Den enda som förlorar på min nedsatta arbetsförmåga är ju jag själv. Iofs, med tanke på hur mycket jag bloggar så borde jag ju lika gärna kunna jobba fram lite artikelidéer. Men jag måste lägga mig och vila varje kvart.

3 comments:

Anonymous said...

Ja, de har spelat in ett album, med Bernard Butler som producent tror jag. Det är en bra låt, även om jag har svårt att identifera mig med texten. Har sällan känt att jag är rädd att någon annan ska stjäla mina moves.
/
Gustav

martin said...

Ha ha, inte jag heller. Förutom för komikens skull.

Ja, jag läste om skivan, men visste inte riktigt om de hade spelat in på nytt eller inte.

klara said...

sjukt fin video till sjukt fin låt. dom är så söta. jag älskar ep:n.