Monday, May 26, 2008

Börjar kännas lite förutsägbart att allt ska gå åt helvete. Imorse vaknade jag halv sex av att halsen var uppsvälld och gjorde ont. Det har ändå varit den minst irriterande grejen idag.

Fick till slut klarhet i att synthen vi har köpt inte kommer att komma eftersom det var lureri. Jobbigt dels för att vi blev blåsta på pengar (1200, det är inte jättemkt, men känns ju) och för att vi har tre spelningar i veckan som vi måste lösa en synth till. Samtidigt som jag pratar med polisen får jag ett sms från stef, hans jobb försöker knulla honom på olika sätt. Till exempel genom att inte ge honom ledigt inför spelningarna, trots att han lämna in ledighetsansökan i februari.

Jag har väntat på ett kontraktsförslag från ett förlag i fem månader nu. Sista budet var att jag skulle få det i torsdags, sen fredags, sen hörde jag inget mer. Börjar känna mig blåsta av dom också. Har inga riktiga planer att falla tillbaka på. Det kommer att bli ännu fattigare.

Jag blir så trött på den här skiten. Om ändå inte synthen vore blåsning skulle jag kunna ta resten. Men när ingenting fungerar, inte ens enkla grejer som att köpa något, då känner man sig helt maktlöst.

Jag vet inte varför gud skulle pröva mig nu, jag har ju ingen tro till att börja med.

1 comment:

chops said...

Det är därför han prövar dig.
Allvarligt, Vilket skithål livet är för det mesta. Och inga råd eller tips har jag. Bara bli full, spela gitarr, fuck allt.