Thursday, January 10, 2008

Lyckades få iväg en artikelidé till Råd och Rön som verkar bli av. Det känns lite gött, första steget mot att tjäna pengar och bli rik. I alla fall att få frilansröven ur vagnen. Bra Mörn! Nu ska jag fan skriva och vara duktig och så där. Inte gå omkring hemma och spela gitarr.

En grej med Facefuck: är det inte ofint att inte svara på kommentarer som man skriver där? Jag levererar komedi och insikter på löpande band där men får inget tillbaka.

Löfte inför Filmfestivalen: att aldrig, inte under några omständigheter, gå till tråkigheten och ålderdomens hotell där gamla filmgubbar läckrar upp unga tjejer. Jag är varken filmgubbe eller ung eller tjej så inge Radison för mig. Helst ska även det där jävla tältet undvikas. Det är kallt utanför, äcklig muggöl, jämt patetiska reggaeband och fullt med cineaster. Däremot ska jag faktiskt gå på lite film i år. Vad säger ni fellow göteborgers, ska vi se nåe roligt?

Igår såg vi Florence Valentine. Väldigt låg pepp från min sida, men det var bra. Han spelade gitarr som Billy Bragg (hade inget band med sig) och höll långa mellansnack med ärlig politisk ton. Jag ger han det här: han ska vara stolt över att han kör på sin plakatgrej, det är modigt av honom. Trots all skit han får för det och trots att det anses vara töntigt i dagens liberala fjantsamhälle. Ångrar så mycket att jag inte utnyttjade skivans melodier till mera politiska, slagordsaktika texter. Fegt av dig, Mörn.

7 comments:

David said...

gött med knäck, bra jobbat mörn. jag gillar också florens

Pat said...

Jag vill se vampyrfilmen och "Tatt av kvinnen" (Min favorit av Erland Loe) två bra böcker, kanske två bra filmer också.

klara said...

vad är det för erlend loe bok jag missat? trodde jag hade läst alla. har ju t.o.m. läst den som är en barnbok.

jag tänkte gå på florence men orkade inte. hade varit kul.

men grattis till publicering!

Pat said...

Du har nog inte missat nåt Klörn. Tror den översattes till "Blåst" på svenska.

martin said...

Tack, men inget är publicerat, bara på idéstadiet. Men ändå, jag börjar komma in i matchen. Alltid något! Nu jävlar ska jag bli hederlig medborgare och tjäna pengar.

paradise alley said...

Jag vill också se Vampyrfilmen! Och så den av han som gjorde Pans labyrint. Och kanske om Lou Reed och kanske om Joy Division.

martin said...

Pans labyrint var ju en sjuk besvikelse. Men vad är det för film om Lou Reed? Det blir nog rolig.