Friday, December 07, 2007

Hur hanterar en världsartist att få något slängt på sig? De flesta gör ju det inte så bra, ni har ju sett Akon Bacon hiva någon liten fjortonåring från scenen och så vidare. Min gamla hjälte, Angus Young, däremot, han vet hur man handskas med snorvalpar. Kolla på klippet här när han knycker näsan av bråkstaken.


Klockan är alltså tre när jag sitter hemma och surfar classic guitar heroes istället för att supa med barn på nef. Så blev man gubbe på riktigt.

3 comments:

Fredrik said...

Gubbe hit och gubbe dit. Nöjesguiden korar 2007 till Gubbens år, gubbrock spelas på "hippa" klubbar, etc. Jag blir så trött, släpp taget om klippan, lämna över hackan till någon fräsch yngling i stället. Det är så ängsligt att ursäktande kalla sig gubbe när du är 26 år, det e la inte så konstigt om du inte vill klubba lika mycket nu för tiden. Vore ju skumt om du ville ut o go bananas som när du var 19 och osambo. Du är bara sund.

martin said...

Ja, du har rätt! Den där klippan har jag ju släppt, det är väl det jag menar. Men vad finns för oss i övergångsåldern? Nu förväntas man ju vara ung så länge.

Jonathan said...

Jag fattar helt enkelt inte varför du drar in ålder i det här, Martin! Det är ju så tydligt att det handla om livssituation. Du och jag har ju samma ålder, (förutom att jag är tre veckor äldre). Och det är inte direkt så att man socialt skolas in i att trappa ner klubbandet efter tjugofem (om nu folk gör det, kanske på landsbygden), det handlar ju om livssituation.

Du är sambo sedan länge och gillar typ att träffa andra par och dricka seg-öl, eller vad folk som ni nu håller på med.

I mitt liv, å andra sidan, är den största och mest omvälvande förändringen att jag kom i puberteten för femton år sedan. Efter det har jag slutat utvecklas och vill hänga på krogen och dricka sprit. Och jag tror inte att något av våra beteenden är ålders-relaterade.

Så jag tycker att barn-vuxenanalogin faktiskt är direkt missvisande.