Friday, November 30, 2007

Mycket nöjd efter att ha hittat två reabyxor. Såg dem igår men tänkte att det var ovärt att testa då jag säkert var för tjock för dem och skulle bli deppens av att testa. Men testade dem ändå idag och det funkade. Nu slipper jag köpa byxor på ett tag, skönt.

Ska bränna ner demos igen, den här gången med sång. Sedan ska vi iväg och repa ikväll igen. Är hyfsat less på musik nu, tredje dagen i rad som förmiddagen har varit inspelning, eftermiddagen rep och kvällen mixning. Synd att man ska bli less på låtarna redan innan man går in i studion. Jag har ju i alla fall en relation till dem, stackars göteburgarna som måste repa in någon annans låtar varje kväll. Eller Anna som måste höra dem hemma varje dag. Iofs slipper de ju sitta och mixa och trixa, det är ju då galenskapen kickar in.

För att spä på det totalt meningslösa med det här inlägget så kan jag berätta att ivkäll ska det fanimig ätas potatisskruvar, kungen av snackshyllan. Jag ska inte ens överväga att gå ut. Jag är åttiofem år, orkar inte springa på massa skit längre.

Fast imorgon blir det Pat fest och kanske lite chalmersrock!

3 comments:

David said...

Vad köpte du för byxor, jag köpte nudies bruna manchesterjeans i går de var inte rea. Första paret jag prövade var för små sen prövade jag en annan färg i samma storlek de passade bra. -Puh det var inte jag som var fet, utan byxan som var för liten. Jag är inte så fötjust i nudie egentligen. Fula sömmar på bakfickorna men de har ju en pk tillverkning och är inte så sjukt dyra.

Hur kan du dissa ostbågar när du poppar potatisskruvar? De är ju barnsnacksens barnsnacks. Jag är också 85, jag kollade just på på spåret och skrattade åt vitsar.

Pat said...

Ha ha "potatisskruvar kungen av snackshyllan". Kul att du och Henrik Schyffert fortfarande jobbar med ironi. Hittade inte ett jota på rean, som vanligt.

martin said...

Whyred, jag brukar köpa de annars också och nu kostade de 400 spänn! De har faktiskt hyfsad kvalite. Sämst håller Filipa K, köpte deras jeans en gång, de föll sönder snabbara än snabbt.

Nä, ostbågar är mer barnsnack. Potatisskruvar är bara märkligt. Det är snacks som bara brukar finnas på typ nyårsfester och sånt då man bakar upp en hel buffe av snacks och vill ha ett roligt inslag.