Wednesday, October 24, 2007

Min tangentbord kukade ur när jag skulle skriva något i komentarerna till posten innan om musikvideos. Om att jag inte kunde se några videos då jag inte hade kabel. Den enda jag kommer ihåg som barn var den här:


Jag tyckte att den både var pirrig och lite obehaglig med all erotisk dans. Eftersom det inte bara var tanter som dansade utan även en tjej i barnålder så kunde man ju relatera till det. Kanske blev jag lite kär i henne? Dessutom var det läskigt att bargubben slår henne i fejan. Hur kan man ha med sådant i en video? Man vet inte om det var för att hon inte jobbade eller om han tyckte att hon var lösaktig. Är elaka gubben hennes pappa och/eller chef?

En till fråga: är det inte konstigt att alla som dansar och har roligt är svarta medans den enda vita är en tioårig diskplockare?

5 comments:

Anonymous said...

Lambada är den förbjudna dansen. Din blogg kommer att stängas ner.
/
Rikspolisstyrelsen

Pat said...

Klart man blev lite betuttad i lillgösen, man var väl typ 10-11 bast men fattade ändå grundreglerna. Dramaturgin är underbar i sin enkelhet, farsan vill inte att dottern ska slampa sig med negerungen och läxar upp henne. Men sen fattar han att lambada is the shit och släpper det. Lambada är för övrigt världens bästa sommarlåt! bara en sån sak att man inte fattar ett ord av vad de sjunger fast inte kan tolka "aj aj aj" på något annat sätt än att nu jävlar är det fest! Och, negerkidet dricker orangina, fatta vad coolt och exotiskt det var!

martin said...

Om det är hennes pappa, varför är de då så olika? Är han svartmuskig bara för att framstå som skum?

Jonathan said...

Martin. Dom är inte svarta, dom är så kallade latinamerikaner.

martin said...

Eller negrer som pat helt enkelt kallar det.