Tuesday, September 25, 2007

Jag har tråkigt men känner att jag inte är värd något roligt, så därför kan jag inte läsa bok. Tyvärr har tråket gjort mig lite slö i huvudet så därför orkar jag inte göra något konstruktivt heller. Tough shit.

Hoppas Anna kommer hem snart, igår tjatade jag på henne om att det var sjaskigt att äta upp alla vindruvor när den andra är borta (har hänt mig många gånger). Så nu kan jag inte förmå mig att äta upp de som ligger och väntar i kylskåpet, det skulle jag ta udden av hela mitt solidaritetssnack. Dessutom är det oftast roligare när hon är hemma, det känns mer okej att göra något roligt om man är två.

Konstigt den här sambogrejen. När Anna är hemma hela dagen brukar jag bli lite irriterad och föreslå att hon ska åka till skolan "för att det är lättare för henne att plugga där". När hon väl är borta så brukar jag sakna sällskapet. Ja ja, ni vet vad man säger om kjoltyg? Kan inte leva me rom, kan inte leve utan dom.

4 comments:

Jon said...

DAMAGES

hett tv-tips. om du fortfarande har tråkigt alltså.

martin said...

Läste om den i Café (känns lite töntigt att skriva), den verkar härlig! Jag ska se den där om irländska maffiabröder också.

Jon said...

ja, den är superbra. verkligen.

Pat said...

Black Donnelys är bra. fast det roligaste den serien gett mig var drömmen där fikagänget skulle ta över maffiaverksamheten i samma område. Jonny och Björn var världens sämsta indrivare. Haha!