Friday, July 06, 2007


Bild från saffle.se, den där rondellen kommer vi säkert att åka förbi! Konstigt val av plats för en webcam kan man tycka. Är det där Säffles finaste vill jag inte se det fulaste.

Idag ska jag och Anna Modin hämta hyrbil och åka på Säfflefestival. Först kändes det lite bittert att inte få spela, men nu känns det rätt härligt att det är en ren semestertripp. Jag har aldrig hyrt bil i semestersyfte förut. Vi kände att vi blev tvungen att göra det eftersom det kommer att regna så mkt, om det inte funkar att tälta kan vi sova i bilen.

Imorse blev jag tvungen att gå upp åtta och tvätta. Jag har ont i ryggen, i huvudet och mår tjuvens. Oroar mig lite för att jag måste dricka massa vin och röka cigg. Det är lite tvärtom mot när man var ungdom, då var ju tjusningen med festival att man kunde ägna sig åt obegränsad skörlevnad. Dessutom hade man väl någon vag förhoppning om att få te ne när man åkte iväg (som dock aldrig infriade sig, måste påpekas), nu är väl chansen större att jag får ligga här hemma än på åkern.

Nu måste jag göra massa tråkiga saker: raka hakan, hämta tvätt, packa. Men ett bad blir det också.

3 comments:

ellen said...

ge oss en säfflerapport! hörde att ni träffat en full emil

ellen said...

nähä men skit i det då. subba.

anna said...

älskar webcamen! älskar att veta vad som händer vid rondellen i säffle, följa dygn och väder, klicka uppdatera och kolla hur bilarna ryckvis försvinner på vägen