Tuesday, June 12, 2007

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Det är inte varmare här än i Östersund, men fuktigare. Holy madre, vad blött det är. Det är ju givetvis jobbigt på dan, men ganska skönt på kvällen eftersom värmen hänger kvar i luften längre.

Igår var jag och Anna på piraterna 3, men jag var så utvecklingsstörd att jag glömde bort att jag var trött. Jag somnade för första gången på en bio, det var inte så gött. Det kändes som att sitta och nicka till på en föreläsning. Sjörövarna hade något slags G8-möte där de tyngsta kaptenera skulle diskutera något. Precis när de skulle ta beslutet somnar jag och hör piratgösen säga: "vi måste göra det, vi måste rädda Irak!" Jag vaknar upp och försöker få Anna att förklara, men hon viftar bort mig. Det mesta av handlingen gick mig förbi. Varenda gång de satte eld på något krutförråd vaknade jag till men sedan somnade jag igen.

Det är lite semesterfeeling här. Mer än i Marieby nästan. Där hade jag ändå hyfsat tidig uppstigning och morgonjoggen/promenaden fullföljdes dagligen. Men det är så kvavt här. Man känner sig som en Lucky Luke-mexican och vill bara tälja pinnar.

Drömde att jag skulle spela fotboll, det var härligt. Hoppas det händer på riktigt!

Vad har hänt med alla kommentarer? Annas blogg droppar ju massa intressanta ämnen, som gubbsvetten till exempel. Vakna upp era jävla mexikaner.

Nu ska jag köpa korts!

5 comments:

Pat said...

Fittor! Gick ni på piraterna utan mig, snyft, snyft. jag får väl skylla mig själv som bangade första gången iof. Fan, vem ska jag nu se filmen med, björn? Om du somnade måste du kanske se om den? Nu fick du en kommentar iaf. gnällgubbe

martin said...

Det var lätt värt att bli kallad fitta! Nu vet jag att jag finns i alla fall.

David said...

jag ska också köpa korts imorn, keps korts och kolglasögon.

anna said...

korts kändes till en början som ett smått omöjligt projekt, om man inte tycker att breda arméfickor med stora lock, dragsko, snören och skrynkliga material är en jättebra idé. visade sig dock inte vara lite besvärligt som bibkinifrågan. var glad och prisa gud att ni slipper prova ut trekantsbikinis iaf.

Jonathan said...

Var trött när jag läste det här inlägget och tolkade av nån anledning "piraterna 3" som P3.

Vidare trodde jag att "sjörövarna" var programmet och din referens till G8-möte tolkade jag som att ni skulle sitta i panel och diskutera världsfrågor och att du somnade och betedde dig utvecklingsstört. Sen såg jag sanningen. Och blev lättad/besviken.