Monday, June 04, 2007

Kan inte lämna kommentarer eftersom blogger är cp. Vet inte hur man ska logga in. Men det här verkar ju fungera.

Klara: ska inte du komma hem snart? Det är nästan lite sorgligt att vara hemma i det här fina som ett ensamt barn. Det springer runt kattungar på gräsmattan, det växer glasstrutar i bersån och då och då regnar de faktiskt chokladsås och strössel.

Så här varmt har det aldrig varit i Jämtland. Inte i Juni i alla fall.

Var är alla mina vänner? Det vore kul att åka till ÖB eller Kupan och svettas lite.

3 comments:

Anonymous said...

söta bror. kan inte du komma tillbaka till götet istället så vi kan gå morgonpromenad. det är sommar här med. jag tror dessutom inte på att det finns kattungar där uppe men det där med glass som växer från bersån fick mig att längta hem lite.

ska inte hem förrän aug. känns weird.

Jonathan said...

Varför låter vi egentligen de här trattarna h hand om vårt bloggande? Blogger alltså. Nästan ingenting är bra med blogger. Non user-friendly interface, dåliga mallar så att man måste pilla html för minsta sak, inga å, ä, och ö:n i länkarna. Det är som VHS och CD-skivor: man använder det bara för att det är så man gör.

anna said...

åäö kan man gå in och skriva in själv i länkarna efter nybloggerns omtolkning av dessa bokstäver. i jobbiga templaten, alltså. faktiskt helt cp att man inte på ett enkelt sätt kan välja mellan olika färger och typsnitt.