Saturday, June 16, 2007

Jag tror att jag har tappat bort förmågan att dagdrömma. Jag har så svårt att se något annat än besvikelser. Jag brukade bestå av 60% drömmar och 40% fett, så det är ganska sorgligt.

Fick inte stipendiet jag sökte, statens konstnärsnämd beslöt att investera allt i rytmus direkt för att slippa administration. Jag tycker ju ändå att kulturstöd är lite konstigt, så jag fick väl det jag förtjänade.

Jag har spelat in en del skisser som jag glömt bort. En del melodier var riktigt bra. Speciellt verserna, jag kanske ska skita i refränger i fortsättningen. Problemet är bara att jag knappt kan lyssna igenom en låt innan jag börjar äcklas för att jag vet hur ovärt det kommer att vara att slutföra det. Om jag håller kvar de på ett tidigt idéstadie så finns ju fortfarande möjligheten att det skulle kunna bli något fint av det.

5 comments:

chops said...

Asså, nu har den här posten stått ensam och okommenterad i flera dagar här. Jag känner ju inte dig, men det känns deppigt och jag oroar mig faktiskt. Är det lite ok?

martin said...

Tack för omtanken, det var snällt. Jag tror en okommenterad post ser sorgligare ut än vad det behöver vara.

Jonathan said...

Okommenterade poster är som tomma hyreshus. jag hatar den där jävla nollan. Verkligen. Och sen hatar jag mig själv för att jag hatar den. Och självhatet är ju exponentiellt (jag har hängt för mycket med Jörgen) så det blir man ju aldrig av med. Jag håller på och horar för Svanöfesten och tar pengar från skattebetalarna. Och får skitdåligt samvete. Jag tyckte att det kändes jätteskönt när en fond gav pengar till några döva barn som skulle på skolutflykt och inte till några medelklassungar som skulle bli fulla på ett berg med sina kompisar (vi).

PS. Jag tycker vi tar oss iväg till Rossö i Augusti. Patrik har inte frågat om jag vill följa med, det är väl inte så att man bara får komma om man är ett par nuförtin?

Jonathan said...

Och vad jag ville säga var att du borde få bidrag, inte vi.

Anonymous said...

Mörn, lika värt som döva barn.

Alltså jag kan ju tycka att staten kan lägga pengar på vettigare saker än popband. Men om pengar ska delas ut borde de ju gå till de som vidgar och förändrar den genre de verkar inom, inte till de som bara förvaltar ett amerikanskt musikarv (jazz, duktig rock/pop och countrybestänkt visa verkar vara en guldgruva).

/drabbad av kuk-blogger: mörn