Wednesday, June 20, 2007

Den här videon, till Sommaren i city med Angel (var det en tjej eller ett band?), gjorde mig lite glad. Alla som är med i den verkar tycka att det är lite skämmigt att stå framför en kamera. Som jag mindes den från när man såg den som barn så var det lite fräck, men det enda de gör är att gå nerför avenyn och kungsgatan. Dessutom filmar de massa pensionärer och glada turkar. Stort plus för att alla tjejer har jeans med inbyggt kukpaket. Att den utspelar sig i Göteborg är också förvånande. När jag hörde låten som barn så såg jag Stockholm framför mig. Dessuom kan man se varifrån Håkan har tagit inspiration till Kom igen lena ifrån, kolla takgiget!

6 comments:

Sara said...
This comment has been removed by the author.
ellen said...

aaww vad fint. gillar alla luggar också, antingen permantentat svall med sk "fräslugg" med mousse eller permanentat hårsvall uppdraget med ett diadem som man sen skjuter fram lite så att det blir en stor bulle ovanför pannan haha. jag tyckte också city = sthlm.

Jonathan said...

Alltså den där låga, starka sommarsolen, vem kan inte älska den? Det är en sån sjuk livkvalité att ha den flera timmar varje kväll nu, jag behöver knappast något annat i livet än den upplevelsen.

En annan sak som slår mig är hur svårt det är att åldersbestämma folk från tidigt 90-tal. Gösarna står och vaggar med en gammal tant och jag ser ingen åldersskillnad. Likadant med Twin Peaks. Vissa av tjejerna är typ 17 och spelar 18, andra är 25 och spelar 18. Jag ser ingen skillnad. Och han biker-killen. Ska han vara sjutton? Är han sjutton? Eller 32? Ingen vet, för på början av 90-talet var det fel på tiden och man åldrades lite godtyckligt.

ellen said...

verkligen, audrey ser ju ut som närmare 35 men lyckas ändå komma undan med lolita-grejen i skolflickskläder

chops said...

Twin Peaks: Fast de bytte ju image och, hur ska jag säga, personlighet eftersom. Donna var ju en helt annan person efter typ tio avsnitt, fysiskt såväl som karraktärsmässigt. Detsamma gäller Bobby, Mike och Shelley. Särskilt underligt är detta om man betänker under vilken kort tidsrymd hela serien utspelas. Eller underligt. Samma gäller för alla såpor från den här tiden (och innan [och efter]). Dessutom är det ju Lynch. Det vore konstigare om det inte var dvärgar som dansade baklänges som förde historien framåt.

David said...

Jag trodde också att videon utspelade sig i stockholm dumma jämtlämdska barn man ser en spårvagn efter tjugo sekunder