Friday, May 11, 2007

Vet inte om ni har sett det här. Det har ni säkert, alla är så jävla up to date hela tiden och det här är rätt gammalt.

Det roliga är ju inte stölden i sig, utan att en av världens mest respekterade producenter sitter och surfar datanördsmusik från Finland. Det är svindlande på något sätt.

4 comments:

Jonathan said...

Jag tycker att Janne Suni, å den fria konstens vägnar, borde kräva att aldrig behöva associeras med Timbalands skitlåt. Suni verkar ju göra bra musik annars och "hans version" är ju mycket bättre.

Har du tänkt på att det bara var ett år sedan Pharell Williams fortfarande var en het producent? Det känns som att han var stor typ -99.

Jon said...

vaa vad gjorde pharell som var hett för ett år sen?

det här var jätteroligt! som sagt, mest tanken på att timbo sitter där och ba perkele, this shit is dope!

martin said...

Jag tror att det var förra året Pharrel var överallt. Eller var det två år sen.

Rekomenderat är att kolla på fler Timbalandvideos, de är roliga som fan. Speciellt när Jay-Z är där och väljer beatet till "dirt off your shoulder". Jay-z ser lite skeptisk ut till en början, timbo dricker saft ur en femliters dunk, äter banan och dansar utveklingsstört till alla beats. Jay-Z ser ganska rolig ut när han noddar samtidigt som han ska se fundersam ut.

http://www.youtube.com/watch?v=R4EkGz25dIc

m said...

Chipmusik är bland det bästa som finns! Man måste inte alls vara "datanörd" för sådant, Martin. :>

Hursomhelst var det någon norsk duo som stal chiplåtar från stora (inom chipscenen) artister och bara lade på sång. Detta åtgärdades snabbt av scenen men det lär ju inte gå i detta fall. Synd att de onda alltid har makten.