Friday, May 25, 2007

Jesus, vad folk är skamlösa. Idag fick jag en kommentar på myspace: "Läs det här [länk]" var det enda som stod. När jag klickar på länken så var det en recension av något altcountryband från Östersund (altcountry är väldigt stort i Jämtland, måste vara arvet från Kentucky). Givetvis var recensionen positiv, men det kvittar. Vad ska jag göra med den informationen? Att någon kille från Östersund gillar en annan kille från Östersund är väl ungefär så ointressant som något kan bli. Band som promotear sig själv med recensioner eller positivia kommentarer från deras hemsidor borde ju ta sig i kragen och syna sig själv i skamspegeln.

Men recensionen bjuckade i alla fall på en godbit som inte gjorde de där två minuterna till helt bortkastad tid: När jag läser på baksidan av det ganska fula DIY-fodralet ser jag texten "skivan finns för gratis nerladdning på..."
En mening som behagar enormt, för det skvallrar ju om att det faktiskt bara är musik vi snackar om. Musik som alla får ta del av. Som alla borde ta del av.
John West drar strået till stacken och visar att Östersund och bra popmusik minsann alltid kommer vara synonymt.


Visar att Östersund och bra popmusik minsann alltid kommer att vara synonymt.

No comments: