Wednesday, May 09, 2007

Jag tänkte blogga mer, men jag har märkt att min blogg börjar återspegla mitt liv i allt högre grad: stillastående, ältande och trögt. Tre stycken och 2000 tecken för att säga att jag suger. Måste tänka mera nyhetsmässigt. Mera korta meningar. Komma till saken.

Det enda värda som har hänt är att jag följde med Patrik på Häcken-Giffers. Dels för att jag inte hade hört smeknamnet Giffers innan. Det är ju så bra. Som Marieby Läskers. Dels för att jag hade tippat 2-1 på Oddset och drog in 180 spänn (Björn var en förståndig gris som inte ville låta mig spela för mig än tio spänn per rad). Dels för att jag fick uppleva lite fin supporterkultur. De femton Sundsvallfansen krossade Häckens klack totalt. Mycket genom en outröttlig lirare som skrek "Geffarna ä bästa lagä" i tio minuter. Dels för att en glad Patrik är härlig att skåda (speciellt när han är nykter, det rinner inte över till total hybris och vansinne då).

En till positiv sak: tog ut vänsterfoten på en provtur på fysiken idag. Lite överraskande så tog jag mig igenom basketen utan skada, så det var ju onekligen skönt. Men det kommer ändå dröja innan jag kan slappna av igen.

1 comment:

Pat said...

Erkänn att du är fast nu. Nästa gång kommer du inte bara att skrika av finansiella skäl, utan av ren och pur kärlek til giffarna, Sveriges bästa lag.