Wednesday, May 23, 2007

Det bästa med att jogga på morgonen är att man känner sig som Nate. Jag kör ju collegetröja och basketshorts vilket känns väldigt amerikanskt. Vore jag deffad skulle jag rocka de här superhjältetröjorna som seriösa löpare har. Vore jag äldre skulle jag köpa ett luftigt träningsoverallställ. Det måste ju ändå vara bekvämast. Hemma brukar jag låna farsans. Den har muddar där nere som åker upp till knäna för varje steg man tar.

Att ha en kompisrelation med Jonathan Selmane är ofta väldigt likt att vara olyckligt kär i någon. Ringer man på måndag så kanske man får ett sms på söndag som svar. Om man ens får det. Nu har jag lämnat ett kärleksfullt meddelande på den ständigt avstängda telefonen ("jonny, din sopa") för två dagar sen och går och väntar otåligt på att han ska ringa upp. H1 brukar ju ibland låta signalerna gå, vilket kan ses som lite ohyfsat. Men, om rätt ska vara rätt (och det ska det,) så ska han ha en eloge för att han alltid ringer upp. Det borde vissa Jonnysar lära sig av tycker man.

5 comments:

David said...

Jag leker också nate, med shorts och collegetröja, svårt med byxor mudd eller inte, känns ju lite 40årskris att köpa en svindyr löparoutfit. Min löprunda är inte så natesk, långt från la och desvärre jobbar jag ju på morgonen så jag brukar springa på kvällen när junior somnat, rätt gött med solnedgång vid edsviken med slottet som fond, om vattnet glittrar tänker jag att om jag vore snyggare skulle jag vara en skoreklam just nu.

ellen said...

jag förundras över hur påklädda folk är när de sportar, både joggare och folk på gymmet. jag skulle svimma av värmeslag, om jag älskade min kropp skulle jag ha typ baddräkt på mig. idag på träningspasset var det en som jumpade i långärmad tröja, själv hade jag tisha och kortbyxor och svetten lackade så mycket att jag var blöt vid tinningarna! första gången, kändes väldigt spektakulärt. en gång hade en person stickad polo! måste ha varit värsta masochisten. martin du svettas ju också mycket, varför har du collegetröja och inte ett luftigare alternativ?

martin said...

Ha ha, svettades vid tinningarna! Skulle det vara spektakulärt? Jag tycker att det känns rätt skönt att ha på sig tröja nu när det ändå är rätt kallt på morgonen. Svettas gör jag i vilket fall, oavsett om det är kallt eller inte. Oftast så lyckas svetten bryta fram under hakan på tjocktröjan också. Dock inte under armarna, vilket känns mer logiskt.

Pat said...

"Själv säger han sig vara inspirerad av hiphopens vardagsrealism." Haha, den hade jag på något mirakulöst sätt missat...

Jonathan said...

All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Kul att kunna beröra sina kompisar på nåt sätt.