Wednesday, April 11, 2007

Bitter som fan idag. Endast en recension av skivan och det var en dålig. 2/5 och det gamla tugget om att det är för sött/mesigt. Jag har känt på mig att det ska gå åt helvete och det verkar det göra. Utöver mediafiaskot så har det blivit en miss i avräkningen så vi fick för mkt pengar förra året. Det toppades med en dubbelbokning nästa lördag av en av våra proffsmusiker. Så min uppgivenhet spetsades med lite gammal go stress. Jag har varit stressad som fan över att pyssla ihop livebiten så det känns vidrigt att det inte ska funka ändå. Det spelar ingen roll vad jag gör.

Ångesten kring vad jag ska pyssla med var ju tidigare lite mer av existensiell, eller sociologisk, karaktär. Nu är den mer ekonomisk. Har aldrig varit bra på att söka jobb och nu känner jag att jag inte har något förtroende för mig själv heller (så kallar självförtroende) vad det gäller journalistande. Att det går risigt med musiken sänker ju ens geist på alla andra områden också.

Det gick rätt bra på basketen ändå, i alla fall skyttet i alla fall. Skönt att vara inne i svetten en och en halv timme och bara fokusera på den där pseudovärlden. Blev ledsen när jag kom ur duschen och kom på att livet fortsätter som jag lämnade det i lägenheten.

8 comments:

Pat said...

"Pseudovärlden" är en av de finare aspekterna av idrottandet i lagform. Det märks kanske tydligaste när man är lite deppad och nere. Då kan det vara så sannslöst skönt att svettas och jaga en boll i några timmar. Helst med personer som har noll betydelse för ens "riktiga" liv. Kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är fint eller tragiskt att det är så.

Anonymous said...

Jag gillade verkligen vapnets förra skiva men nu....nja, jag är ledsen den förtjänar inte bättre kritik, det är inte bra. Och då gillar jag ändå söt och mesig indiepop. Sorry!


// Hanna

martin said...

Tack för peppen Hanna, vem du nu är.

chops said...

alla är idioter. jag är på ditt lag i alla fall. fast det kanske snarare stjälper.

Jonathan said...

dito.

martin said...

Två till på min sida så har jag en riktigt fin startfemma!

Sandra said...

Nya vapnetskivan är grym, det tog faktiskt några lyssningar för att smälta den, men den är ju underbar, skit i recensenterna, lyssna på dina fans istället, vi vet bäst! = )

m said...

Recensenter är ju bara jobbiga. Varför i helvete ska man bry sig om vad enstaka personer på diverse tidningar tycker om ens musik? Du borde istället vara glad över att det finns folk som tycker om Något Dåligt Nytt Har Hänt, som jag, Pär och Sandra här ovan. Jag skulle bli glad om min musik kunde göra någon glad överhuvudtaget. Er attityd har ju alltid varit att folk ska sluta säga åt er vad ni ska göra, och den är bra. Rent ekonomiskt kanske det är lite värre, då recensenter har en tendens att påverka potentiella albumköpare. Det är synd. Äh, nu blev det ett slags tråkig klyschig uppmuntran här. Skit i den och kämpa på!