Monday, March 26, 2007

Och det här, det finns inget fulare än när män försöker kostymbyxor baggy och långt ner på midjan. De här männen är ju fyrtio år, vilket gör det ännu deppigare.

11 comments:

Jonathan said...

Fast dom verkar ju ha det roligt i alla fall. För tjugo år sen hade jag gärna hängt med dom. Innan dom började tjata om Tibet. Sen dess har det bara gått utför.

David said...

Jag hoppas på en revivial för jättekostymbyxan tänk swingpjatt eller madness baggy trousers.

martin said...

Okej, svingpjatten är okej. Med de byxorna ska ju bäras stora och har snarare formen av ett V. Men jag tycker BB ser ut som att de kommer från en studentskiva.

David said...

javisst de skall vara insvängda vid vristen, bb ser ut som om det vore skolbal

Pat said...

Jag inbillar mig att jag såg ut ungefär som BB-killarna på bröllopet. Iaf på slutet av kvällen. Va fan det här är hundraelfte gången som jag inte lyckas med att publicera ett inlägg för att jag skreve in fel bokstavskombo. Betyder det att jag behöver glasögon? Eller är jag färgblind? irriterande som fan är det iaf.

martin said...

Alltså bokstäverna ljuger. Nästan varje gång säger de att jag har skrivit fel, trots att jag vet att jag skrev rätt.

ellen said...

haha jag gillade den första filmen! är det killen i filmen som sitter och gör musiken på datorn eller vad var poängen?

anna said...

ja! man får se killen sitta framför datorn och lyssna på sitt mästerverk. sen har han lagt upp hundra små stycken där han lirar flöjt till.

martin said...

På de flesta filmerna spelar han ju flöjt. Han kanske inte riktigt vet vad han ska göra när han spelar upp musik utan flöjt. Lite som en vapnetspelning när det plötsligt bara är ipoden som gör något.

Pat said...

Jag trodde poängen med den konstiga första filmen var att killen satt å väntade på att en porr-sida skulle laddas fram på skärmen. Det tog lång tid men han kunde inte riktigt sitta still för han visste att det snart blire pööörrrrr. Fick mig att minnas internets barndom och modem.

Jonathan said...

Det vore en tragisk grej att filma! Diskbänksrealism år 2007: här sitter jag och är tjock och ensam och väntar på porr. Läser James Joyce nu. Där är det fan porr överallt. Man fattar ju att killen fiskar på samma djup som Freud (läs Milan Kunderas fantastiska "om romankonsten" där han pratar/skriver om hur romanen ofta ligger före vetenskapen), men då tänker man ju mest sexualitet, inte att han helt obildligt talat ska gräva i sina lådor i timmar efter pinup-bilder.