Monday, March 26, 2007

Körde iväg Anna i morse så att jag skulle kunna prestera lite hits här i fabriken. Men istället har jag legat på soffan och läst bok och lyssnat på costello/bacharach-skivan. Jag är ju ivrig motståndare till inspiration och förespråkare för skrivande som hantverk och strävsamt arbete. Men det känns som att jag ger efter lite på den punkten. Jag blir lite äcklad av alla idéer när jag sätter igång Cubase. Nu ska jag släppa lite på hetsen att skriva massa nya låtar och lyssna på lite annan musik istället.

Vi har ny soffa här hemma! Anna köpte den. Hon skulle även sälja den gamla, en gös var här och kollade och tackade ja. Vi planerade vår söndag efter henne, hon skulle ut till IKEA en sväng och hämta soffan på tillbakavägen. Men sedan ringer hon och ångrar sig i sista sekund. Det kommer en ny tjomme idag, hoppas att han inte lurar oss.

Vi var även ut till IKEA en sväng och köpte ett nytt tyg, till en dörrpost, som Anna fixade till. Det blev väldigt bra. Jag köpte en utdragsgrej till skrivbordet för att ha keyboard på. För ergonomins skull.

Appropå det så undrar jag om jag börjar få musarm? När jag skriver blir jag väldigt trött i armen. Jag ska nog fixa en riktig skrivbordsstol med snurr och höj- och sänkning. De flesta är dock så deppiga.

No comments: