Wednesday, March 28, 2007

Här sitter man och lyssnar på Sibiria och har ont i huvudet, i en vidare bemärkelse. På basketen hoppade/backade en killes skalle in i min haka. Jag bet av lite tandflisor och fick ont i käken och huvudet. Synd om mig, jag var så pepp på lite yoghurt till kvällsfika. Får se om det går. Det är sjukt vad ofta man gör illa sig på basketen. Anna tror att de andra barnen mobbar mig. Gången innan tog jag emot bollen på ett lurigt sätt och började blöda under en nagel, gången innan tog jag emot bollen på ett annat lurigt sätt och böjde tummen bakåt (en riktig klassiker bland basketskador). Men jag är ändå väldigt glad över att både knän och fötter har sprungit på utan gnäll! Tack för det underkroppen, fuck you överkroppen!

Anna är annorstädes, brukar gilla det, men nu var det ju synd om mig och jag tänkte casha in ett kvällsfika av empati från henne. Så det var ju tråkigt.

Jag gillar Sibiriaskivorna vi har gjort, har nästan aldrig lyssnat på dem efter att jag har mixat klart. Men de är fina. Brukar få skit för produktionen av både första och andra men de låter ju bra. Den första skivan är så indie att den nog är lite före sin tid. Eller efter.

En insikt jag gjorde är precis som man kan förutspå: jag har blivit bättre på att spela gitarr och ratta reverb men skriver lite sämre låtar för varje dag som går.

7 comments:

Jonathan said...

Usch! Det låter hemskt med tandflisor som yr. Vad gör man då? Går till tandläkare? Det går nog inte en dag utan att jag tänker på vad olika saker som det vore jobbigt att gå in i med tänderna först. Typ järnstänger och sånt.

martin said...

Jag antar att jag måste gå till tandis, det känns inte så kul. Jag har alltid tänkt att det vore otroligt ångest att tappa en tand, det är min stora skräck.

chops said...

jag tappade en hörntand en gång när jag åt kokt fisk. kokt. fisk.
det kan hända när som helst, basket eller inte.

jon said...

hej jag upptäckte just den subtila basen på håll ihop och blev lite varm inombords på promenaden hem. mkt fint.

martin said...

Ha ha, fan vilka mesiga tänder du har chops! Eftersom mina flisade tänder sitter i munnen kvittar det ju rent kosmetiskt, men jag gör illa tungan då jag tvångsmässigt måste känna hur vass tanden har blivit.

Tack för peppen Jon.

Pat said...
This comment has been removed by the author.
Pat said...

Alltså det läskigaste med tandknas och käftis nuförtin är ju inte längre det i ungdomen så skräckiga tandläkarbesöket. Utan dagens största skräck, feträkningen. Kokt fisk liksom, när kan man känna sig säker då?