Sunday, October 01, 2006

Dumma drummar

Lyckades med att vara vuxen och självständig tre gånger igår. Först lät jag bli att köpa mer öl trots Patriks ihärdiga tjatande, sedan lyckades jag göra en rätt tidig sorti från Bazaar när jag kände att fyllan pockade på lite väl mycket. Slutligen betalade jag inte in mig på Soulastatic på vägen hem trots att jag både träffade klars, p-o och pingo. Den glada stämning som rådde på Pustervik gjorde att jag blev lite pigg, men det kändes väldigt bra att kunna stå emot peer preasure.

Imorse överlappade verklighet och drömmar varandra på ett märkligt sätt. Jag drömde om att jag var förkyld, låg i en säng och inte ville gå upp. Jag, Anna och mamma skulle åka någonstans, men jag bara somnade hela tiden. Jag väcks (i drömmen) av ett samtal från Järpen, någon i kyrkan hade lackat ur och skulle stämma mig för att jag hade haft på mig en röd stjärna på spelningen. "Det är nog bäst att du ligger ner när jag berättar det här" sa rösten i telefonen. Han frågade om det stod USSR eller något liknande på märket, i så fall var det illa. Men det gjorde de inte och då kunde de inte stämma mig!

Sedan vaknar jag till och är lika trött som i drömmen, somnar om igen. Storasyrran ringer och förmanar mig lite för att jag sov. Berättar om en dröm hon hade, jag var på världsturné och skulle inte komma hem till jul. Dessutom hade jag börjat knarka. När hon drömmer något hemskt låter hon ganska skärrad på riktigt, så jag fick lite dåligt samvete. Min moderata baksmälla eldade på den känslan.

Firade söndag genom att titta på Weeds och elaka kocken till frukost. Elaka kockens mat gjorde mig dock lite illamående.

Nu ska jag göra lite omslag.

De går skitdåligt att skriva texter nu för tiden. Det gick mycket bättre förr, när jag var tvungen att skriva artiklar. Då kändes poptexterna som en rolig grej. Problemmet är att jag inte har så stort ordförråd, alla ord är redan slut och jag är bara 25.

2 comments:

david said...

det är jobbigt när ngn drömt jobbiga drömmar och som den måste berätta både jag och karin brukar vara lite arg på den andra dagen efter man drömt att den gjort ngt dumt i drömmen väldigt fånigt.

Angående ordförrådet du får läsa mera böcker.

martin said...

ha ha, ska du spela mig som om du vore min farsa/bibliotikarie nu?