Thursday, July 13, 2006

Såg Some kind of monster igen! Huvva va bra den är! Man känner igen sig så jäkla mycket, skrämmande nog.

Jag har inte hängt så mycket med folk, igår träffade jag inte en männska på hela dagen. En bra grej med det är att jag har börjat uppskatta det goda telefonerade samtalet. Imorgon vill jag ha tjo och gamman, i goda vänners lag. Jag kanske träffar min fiende, då ska fan skiten gå ner. Hoppas att jag får uppbackning. Med tanke på att jag svarade nej på alkispersbrandtskillens fråga om jag hade Selmanes rygg så kanske det inte är så troligt. Men måste jag ha hjälp mot en tjej som är fem år yngre? Ja, jag tror det.

Idag har vädret här varite sinnes, ena stunden gassande sol och blå himmel, nästa stund analkande-storm-feeling. Nu blåser det i träden till exempel.

Basket idag, blev lite deppad. Det är skumt att spela i Östersund, jag känner mig jämt sämre och spelar jämt sämre där. Det är som att ens besvikelser över en själv sitter kvar. Nu tycker ni att det är löjligt att prata om sportsliga besvikelser kanske, eftersom det inte är min grej. Men ändå så kan det ju symbolisera något annat. Åh vad underbart det måste vara om sport är ens talang, skulle lätt ta det framför musik och dylikt. Tänk att vara basketproffs, då är det bara träna och leka hela dagarna.

5 comments:

david said...

"Med tanke på att jag svarade nej på alkispersbrandtskillens fråga om jag hade Selmanes rygg så "????????

skall du slåss? vad fikagänget är inne på våld plötsligt

martin said...

men det var ett miffo i götet som kom fram till mig, jonny och ellen och tjötade massa om sig själv och slagsmål. han ville att vi skulle enas kring att man alltid backar upp sin polare och så där.

Pat said...

Jag förstår vad du menar med sportslig besvikelse. Jonny t.ex äger ju totalt när han spelar fussball i Korpserien i Kramfors. Men när det är spel i gbg går det åt skogen. Märkligt, och ännu en anledning att bli idrottspskyolog. Angående hänga med folk. Pallra dig till Svanö för fanken, det kommer att bli njuut. Du kan dessutom en gång för alla visa att du är en bättre människa/vän än Hanet...

Le Sport said...

hej våldet!
ska bli kul att ses i helgen. för visst kommer ni väl till Svartö? vi har orimligt höga förväntningar, örjan ville åka redan idag, men jag hejdade honom. för vi har fått plats i en buss på fredag och det vore onödigt att betala extra för något som vi ska få. gratis. och jag var nyss på Kampsportsklubb! det borde du hänga med på. väldigt taffligt och charmigt. repen gick sönder och de hade till och med ringtjejer.. som visar vilken rond det är på ett plakat.. väldigt lustigt när det bara var två ronder.
lycka till på yran! //Fredrik

Pat said...

Jao min gode vän! Nu har jag blivit bloggare. Har bestämt mig att konkurrera med alla andra fikagängare om internets utrymme. länka till: http://pats-blogg.blogspot.com/ annars får du spö! Ps. ska bli gött att få ännu en Masthuggshöst med Mörnisaurius Rex!