Sunday, March 12, 2006

Sköna söndag

Ska skriva ännu mera om vad jag har gjort. Jag hatar den här stressen kring att bloggar ska vara smarta. Smarthet är för idioter.

Det här är lite svårt att förklara men ibland när jag får konstigt mage (jag tror att den i folkmun kallas för stressmage, tänk på samarinreklamer) så är mitt första symptom ett tryck över bröstet och ryggen (tänk en stor träslöjdsklämma som trycker ihop den mörnska bringan). Ofta kommer den i en kombo med sura uppstötningar och/eller halsbränna. Pappa säger att det är gaser, Anna att det är ångest, så jag kör en kombinerad metod för att bli av med det genom att vanka av och an och försöka rapa iväg trycket.

Det tråkiga var att den där grejen kom igår när vi satt på ett femtiotaggarställe med Jonny, Björn, Pat och Kristoffer. Jag var så pepp på öl, men varje klunk resulterade i obehag/sveda. Vi gav upp tolv och gick hem, sorgligt. Anna tyckte att jag var dum i huvve när jag föreslog lite grisamat (t.ex chips) och det hade hon rätt i. Det kändes så tråkigt med en lördag som var varken eller. Det blev inga chips men däremot var jag lite bakis i morse, trots att jag drack en stöl. Hard nock life för Mörn.

Den här dagen har nog varit rätt bra: gjorde klart Le Sport-remixen, skissade på fullängdaromslaget, träffade samma killar som igår på Haga och kollade på Björns fina stubb innan jag åkte till Fysiken och spelade basket. Gick bra med knät tror jag faktiskt. Min kvinna hade lagat mat när jag kom hem, tur för henne. Dessutom gjorde hon fullkornsscones imorse. Mjum mjum. Min kockinsats idag har varit att steka knorvar och värma bröd. Bra Mörn! Årets man.

Illustrerar med en bild som inte har något med det här att göra. Håh, nu i efterhand förstår jag vilken härlig sommar jag hade. Fan jag vill verkligen få lite spelningar i sommar. Jag har ju inget jobb eller dylikt. Okej, den där tråden ska vi inte ta upp. Jag valde en bild där jag gör en lustiger min. Sån är jag: bjuckar på mig själv. Årets man, som sagt.

8 comments:

david said...
This comment has been removed by a blog administrator.
david said...

Fan vad jobbigt med magen, jag brukar få halsbränna när jag stressar och jag tycker att det är straff nog, vi väntar andlödt på skivan, har björn stubb? Först när jag såg bilden trodde jag att det var vår i götet, sån är jag lite dum.

martin said...

Fast det jag glömde att skriva var att jag inte är så speciellt stressad. Så det är konstigt.

Björn har huvudstubb! Det ser bra ut.

/d said...

oj konstigt att se björn i kort hår har jag nog aldrig sett.jag drog också en stubb häromdagen

Anonymous said...

jag ska göra detsamma. imorrn.

/mh

ellen said...

björn blev fin men jag saknar såklart guldlockarna lite. men mitt fasande var överdrivet, drog till&med i ett desperat försök george costanzas rullstolsliknelse.

ellen said...

jag tycker förresten att ni är tjusiga på bilden. varför blir det alltid ett heligt ljus som strålar över er på bilder? det blev det när jag tog kort på er när vi fikade i lördags också.

martin said...

dels för att vi är vän av jesuskort (motljusbilder) men även för att vår kärlek är himmelsk såklart. och för att jag är årets man.